PASTA MED SARDELLER OCH PAPRIKA
4 portioner
400 g små pastaskruvar
1 squash
1 gul lök
1 msk olja
3 msk tomatpuré
1 msk sardellpasta
eller 3 hackade sardeller
200 g grillad paprika
eller 2 tärnade stekta paprikor
½ dl svarta oliver
65 g rucola
250 g små cocktailtomater
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Skär squash och lök i små bitar och stek dem mjuka i olja. Blanda pastan med tomatpuré och sardellpasta och därefter med squash, lök, paprika och oliver.
Servera pastan med rucola och tomat.
4 portioner
400 g små pastaskruvar
1 squash
1 gul lök
1 msk olja
3 msk tomatpuré
1 msk sardellpasta
eller 3 hackade sardeller
200 g grillad paprika
eller 2 tärnade stekta paprikor
½ dl svarta oliver
65 g rucola
250 g små cocktailtomater
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Skär squash och lök i små bitar och stek dem mjuka i olja. Blanda pastan med tomatpuré och sardellpasta och därefter med squash, lök, paprika och oliver.
Servera pastan med rucola och tomat.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar