KRÄMIG KASSLERGRATÄNG
Lättlagat - kassler och mozzarella i härlig gräddsås med smak av paprikapurén ajvar relish, som finns att köpa färdig på burk.
2 portioner
300 g benfri kassler
125 g mozzarella
1½ dl vispgrädde
½ dl ajvar relish
1½ msk hackad kapris
1 kvist cocktailtomater
Garnering:
färsk örtkrydda
kapris
Sätt ugnen på 225 grader.
Skär kasslern i jämntjocka skivor. Skiva mozzarellaosten. Varva kasslerskivor och mozzarella i en smord, ugnssäker form. Blanda samman grädde och ajvar relish, vänd ned kapris och häll såsen över gratängen. Tillaga i mitten av ugnen ca 15 minuter. Lägg kvisten med cocktailtomater på gratängen och ställ in den i ugnen 5 minuter till.
Garnera med färsk örtkrydda och kapris och servera gratängen med kokt ris.
Lättlagat - kassler och mozzarella i härlig gräddsås med smak av paprikapurén ajvar relish, som finns att köpa färdig på burk.
2 portioner
300 g benfri kassler
125 g mozzarella
1½ dl vispgrädde
½ dl ajvar relish
1½ msk hackad kapris
1 kvist cocktailtomater
Garnering:
färsk örtkrydda
kapris
Sätt ugnen på 225 grader.
Skär kasslern i jämntjocka skivor. Skiva mozzarellaosten. Varva kasslerskivor och mozzarella i en smord, ugnssäker form. Blanda samman grädde och ajvar relish, vänd ned kapris och häll såsen över gratängen. Tillaga i mitten av ugnen ca 15 minuter. Lägg kvisten med cocktailtomater på gratängen och ställ in den i ugnen 5 minuter till.
Garnera med färsk örtkrydda och kapris och servera gratängen med kokt ris.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar