torsdag 17 september 2015

Krämig kasslergratäng

KRÄMIG KASSLERGRATÄNG

Lättlagat - kassler och mozzarella i härlig gräddsås med smak av paprikapurén ajvar relish, som finns att köpa färdig på burk.

2 portioner

300 g benfri kassler
125 g mozzarella
1½ dl vispgrädde
½ dl ajvar relish
1½ msk hackad kapris
1 kvist cocktailtomater

Garnering:
färsk örtkrydda
kapris


Sätt ugnen på 225 grader.

Skär kasslern i jämntjocka skivor. Skiva mozzarellaosten. Varva kasslerskivor och mozzarella i en smord, ugnssäker form. Blanda samman grädde och ajvar relish, vänd ned kapris och häll såsen över gratängen. Tillaga i mitten av ugnen ca 15 minuter. Lägg kvisten med cocktailtomater på gratängen och ställ in den i ugnen 5 minuter till.

Garnera med färsk örtkrydda och kapris och servera gratängen med kokt ris.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar