DAGENS RECEPT 15-09-20
HET GRYTA MED MAJS OCH QUORN
4 portioner
300 g quornfiléer
1 gul paprika
1 röd paprika
1 knippe färsk lök
200 g svarta bönor
300 g majskorn
½ dl olja
2 msk balsamvinäger
1 tsk sambal oelek
1 kruka färsk koriander
Fräs quornfiléerna tills de fått fin färg och skär dem sedan i strimlor. Skär paprikorna i bitar och fräs några minuter. Hacka löken och blanda quorn, paprika, lök, bönor och majs. Rör ihop olja, vinäger och sambal oelek, häll det över grytan och låt allt bli genomvarmt. Strö över rikligt med koriander och servera med ris, quinoa eller bara en grönsallad.
HET GRYTA MED MAJS OCH QUORN
4 portioner
300 g quornfiléer
1 gul paprika
1 röd paprika
1 knippe färsk lök
200 g svarta bönor
300 g majskorn
½ dl olja
2 msk balsamvinäger
1 tsk sambal oelek
1 kruka färsk koriander
Fräs quornfiléerna tills de fått fin färg och skär dem sedan i strimlor. Skär paprikorna i bitar och fräs några minuter. Hacka löken och blanda quorn, paprika, lök, bönor och majs. Rör ihop olja, vinäger och sambal oelek, häll det över grytan och låt allt bli genomvarmt. Strö över rikligt med koriander och servera med ris, quinoa eller bara en grönsallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar