FRÄSCH PANNACOTTA MED GRÄDDFIL
Härligt fräsch pannacotta, en dessert som alltid är uppskattad. Garnera med färska bär.
6 portioner
2 gelatinblad
1 vaniljstång
3 dl vispgrädde
1 dl socker
3 dl gräddfil
Till servering:
hallon
citronmeliss
italienska skorpor
Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten 5 minuter. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna. Koka upp grädde, vaniljfrön och socker. Rör ned gelatinet och sedan gräddfilen. Häll upp i glas och låt stelna i kyl ca 3 timmar.
Servera med hallon, citronmeliss och krossade skorpor.
Härligt fräsch pannacotta, en dessert som alltid är uppskattad. Garnera med färska bär.
6 portioner
2 gelatinblad
1 vaniljstång
3 dl vispgrädde
1 dl socker
3 dl gräddfil
Till servering:
hallon
citronmeliss
italienska skorpor
Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten 5 minuter. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna. Koka upp grädde, vaniljfrön och socker. Rör ned gelatinet och sedan gräddfilen. Häll upp i glas och låt stelna i kyl ca 3 timmar.
Servera med hallon, citronmeliss och krossade skorpor.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar