HAMBURGERSALLAD ALLROUND
4 - 6 portioner
½ huvud isbergssallad
1 gul lök
Dressing:
1 dl gräddfil
½ tsk rostad vitlök
1 - 2 krm chilipulver
2 krm spiskummin
2 krm milt paprikapulver
1 - 2 krm salt
Bryt salladen i mindre bitar, eller finstrimla den. Skala löken och skär i tunna skivor. Lägg sallad och lök i iskallt vatten och ställ i kylen (i vattnet blir salladen knaprigare och löken mildare i smaken).
Blanda dressingen och smaka av. Ta upp lök och sallad och låt dem droppa av ordentligt. Blanda lök, sallad och dressing och servera.
4 - 6 portioner
½ huvud isbergssallad
1 gul lök
Dressing:
1 dl gräddfil
½ tsk rostad vitlök
1 - 2 krm chilipulver
2 krm spiskummin
2 krm milt paprikapulver
1 - 2 krm salt
Bryt salladen i mindre bitar, eller finstrimla den. Skala löken och skär i tunna skivor. Lägg sallad och lök i iskallt vatten och ställ i kylen (i vattnet blir salladen knaprigare och löken mildare i smaken).
Blanda dressingen och smaka av. Ta upp lök och sallad och låt dem droppa av ordentligt. Blanda lök, sallad och dressing och servera.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar