DAGENS RECEPT 15-05-30
EMMAS TORSK
4 portioner
600 g torskfilé
8 ansjovisfiléer med spad
16 musslor
salt, peppar
Sås:
2 msk hackad dill
1 msk hackad persilja
1 dl mellangrädde
1 dl crème fraîche
Dela torskfiléerna på längden. Fördela ansjovisen på filéerna, rulla ihop och ställ rullarna i en smord, ugnssäker form. Toppa med musslorna och krydda med salt och peppar. Blanda såsen och häll den över. Tillaga i 225 graders ugn ca 15 minuter.
Servera med ris och broccolibuketter.
EMMAS TORSK
4 portioner
600 g torskfilé
8 ansjovisfiléer med spad
16 musslor
salt, peppar
Sås:
2 msk hackad dill
1 msk hackad persilja
1 dl mellangrädde
1 dl crème fraîche
Dela torskfiléerna på längden. Fördela ansjovisen på filéerna, rulla ihop och ställ rullarna i en smord, ugnssäker form. Toppa med musslorna och krydda med salt och peppar. Blanda såsen och häll den över. Tillaga i 225 graders ugn ca 15 minuter.
Servera med ris och broccolibuketter.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar