DAGENS RECEPT 2015-04-01
ÖRT- OCH PARMESANBAKAD TORSK
4 portioner
600 g torskfilé
salt, nymald svartpeppar
1 tsk torkad dragon
1 tsk oregano
1 tsk timjan
1 tsk basilika
12 - 16 små kokta potatisar
4 salladslökar
3 dl grädde
1 dl riven parmesan
Dela torsken i portionsbitar och strö över litet salt och örter. Dela potatisarna på hälften och salladslöken på längden. Lägg fisk, potatis och lök i en form och häll på grädde. Baka i ugn, 225 grader, ca 20 minuter. Strö på parmesan efter 10 minuter.
ÖRT- OCH PARMESANBAKAD TORSK
4 portioner
600 g torskfilé
salt, nymald svartpeppar
1 tsk torkad dragon
1 tsk oregano
1 tsk timjan
1 tsk basilika
12 - 16 små kokta potatisar
4 salladslökar
3 dl grädde
1 dl riven parmesan
Dela torsken i portionsbitar och strö över litet salt och örter. Dela potatisarna på hälften och salladslöken på längden. Lägg fisk, potatis och lök i en form och häll på grädde. Baka i ugn, 225 grader, ca 20 minuter. Strö på parmesan efter 10 minuter.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar