SNABBROSTADE TOMATER PÅ MACKA
1 portion
1 skiva gott surdegsbröd
ca 6 cocktailtomater
litet olivolja
litet mozzarella
ett par finskurna basilikablad
salt, peppar
balsamvinäger
Rosta brödet i torr panna och linda in i en kökshandduk för att hålla värmen.
Halvera tomaterna och värm upp stekpannan. Häll en liten skvätt olivolja på ett fat och doppa den skurna tomatytan i oljan. Stek tomaterna hårt i pannan så att de blir litet lätt brända i kanterna - de behöver inte vändstekas. Arrangera tomaterna kring och på brödskivan med litet mozzarella. Strö över basilika, salt och peppar och skvätt över balsamico i mycket små droppar.
Servera genast.
1 portion
1 skiva gott surdegsbröd
ca 6 cocktailtomater
litet olivolja
litet mozzarella
ett par finskurna basilikablad
salt, peppar
balsamvinäger
Rosta brödet i torr panna och linda in i en kökshandduk för att hålla värmen.
Halvera tomaterna och värm upp stekpannan. Häll en liten skvätt olivolja på ett fat och doppa den skurna tomatytan i oljan. Stek tomaterna hårt i pannan så att de blir litet lätt brända i kanterna - de behöver inte vändstekas. Arrangera tomaterna kring och på brödskivan med litet mozzarella. Strö över basilika, salt och peppar och skvätt över balsamico i mycket små droppar.
Servera genast.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar