KYCKLINGPASTA MED FETAOST
4 portioner
250 g vit fiberpasta
400 g kycklingfilé
2 vitlöksklyftor
2 tomater
1 msk smör eller margarin
2 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 tsk oregano
2 dl matlagningsgrädde, 15%
100 g feta, 10% (Apetina)
Koka pastan. Skär kycklingen i bitar. Skala och hacka vitlöken. Bryn kycklingen i matfett i en stekpanna, lägg i vitlöken och låt den fräsa med. Krydda med salt, peppar och oregano. Häll på grädden och låt allt koka ihop några minuter.
Smula ned osten i bitar, lägg i uppskuren tomat och garnera ev med färsk oregano.
4 portioner
250 g vit fiberpasta
400 g kycklingfilé
2 vitlöksklyftor
2 tomater
1 msk smör eller margarin
2 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 tsk oregano
2 dl matlagningsgrädde, 15%
100 g feta, 10% (Apetina)
Koka pastan. Skär kycklingen i bitar. Skala och hacka vitlöken. Bryn kycklingen i matfett i en stekpanna, lägg i vitlöken och låt den fräsa med. Krydda med salt, peppar och oregano. Häll på grädden och låt allt koka ihop några minuter.
Smula ned osten i bitar, lägg i uppskuren tomat och garnera ev med färsk oregano.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar