FYLLD KYCKLING MED PASTA- OCH ÄRTSALLAD
4 portioner
600 g kycklingfilé
4 skivor skinka, ca 10 g/st
½ tsk salt
½ tsk vitpeppar
1 msk rapsolja
Pasta- och ärtsallad:
160 g torr pasta
1 msk finhackad salvia
1 finhackad vitlöksklyfta
2 msk keso
25 g riven parmesanost
½ skivad salladslök
100 g halverade körsbärstomater
100 g gröna ärter, frysta eller färska
Sätt ugnen på 180 grader.
Koka pastan enligt anvisning på paketet. Skär ett snitt i kycklingfiléerna och lägg en skinkskiva i varje filé. Fäst med tandpetare. Krydda filéerna med salt och peppar och stek i olja 3 - 4 minuter på varje sida. Lägg filéerna i en ugnssäker form och stek färdigt i ugnen ca 10 minuter.
Blanda salvia och vitlök med keso och parmesan. Blanda salladslök och tomater med ostblandningen och rör samman med pastan och ärterna.
4 portioner
600 g kycklingfilé
4 skivor skinka, ca 10 g/st
½ tsk salt
½ tsk vitpeppar
1 msk rapsolja
Pasta- och ärtsallad:
160 g torr pasta
1 msk finhackad salvia
1 finhackad vitlöksklyfta
2 msk keso
25 g riven parmesanost
½ skivad salladslök
100 g halverade körsbärstomater
100 g gröna ärter, frysta eller färska
Sätt ugnen på 180 grader.
Koka pastan enligt anvisning på paketet. Skär ett snitt i kycklingfiléerna och lägg en skinkskiva i varje filé. Fäst med tandpetare. Krydda filéerna med salt och peppar och stek i olja 3 - 4 minuter på varje sida. Lägg filéerna i en ugnssäker form och stek färdigt i ugnen ca 10 minuter.
Blanda salvia och vitlök med keso och parmesan. Blanda salladslök och tomater med ostblandningen och rör samman med pastan och ärterna.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar