VARM RÄKSMÖRGÅS
4 smörgåsar
4 skivor rostat, vitt bröd
smör eller margarin
500 g räkor
2 msk majonnäs
1 dl riven ost
2 msk finhackad dill
1 krm citronpeppar
2 äggvitor
Smöra brödet. Skala räkorna och fördela dem på brödet. Blanda majonnäs, ost, dill och citronpeppar. Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd försiktigt ned dem i ostblandningen. Fördela blandningen över räkorna. Gratinera i ugn, 250 grader, ca 5 minuter.
4 smörgåsar
4 skivor rostat, vitt bröd
smör eller margarin
500 g räkor
2 msk majonnäs
1 dl riven ost
2 msk finhackad dill
1 krm citronpeppar
2 äggvitor
Smöra brödet. Skala räkorna och fördela dem på brödet. Blanda majonnäs, ost, dill och citronpeppar. Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd försiktigt ned dem i ostblandningen. Fördela blandningen över räkorna. Gratinera i ugn, 250 grader, ca 5 minuter.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar