TORSK À LA IRENE
4 portioner
750 g torskfilé
salt, peppar
smält smör eller margarin
½ tsk dragon
färska tomater i skivor
riven ost
Salta och peppra filéerna och lägg hälften av dem på smort, eldfast fat. Pensla med smält smör, smula över dragon och lägg på ett lager tomatskivor. Täck med resten av fisken. Pensla med matfett, strö på litet mer dragon och strö sedan över rikligt med riven ost. Stek i medelvarm ugn, 225 - 250 grader, ca 20 minuter så att fisken blir vit och genomkokt med vacker, gyllenbrun yta.
4 portioner
750 g torskfilé
salt, peppar
smält smör eller margarin
½ tsk dragon
färska tomater i skivor
riven ost
Salta och peppra filéerna och lägg hälften av dem på smort, eldfast fat. Pensla med smält smör, smula över dragon och lägg på ett lager tomatskivor. Täck med resten av fisken. Pensla med matfett, strö på litet mer dragon och strö sedan över rikligt med riven ost. Stek i medelvarm ugn, 225 - 250 grader, ca 20 minuter så att fisken blir vit och genomkokt med vacker, gyllenbrun yta.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar