ENKEL TORSKRÄTT
4 personer
600 g torskfilé
saft av ½ citron
1 knippa gräslök
1 msk tomatpuré
1 dl grädde
salt
vitpeppar
1 msk smör eller margarin
Lägg torskfiléerna i en smord, eldfast form, salta och strö över en aning vitpeppar. Droppa citronsaften över fisken, hacka gräslöken och strö den över. Blanda tomatpuré och grädde och häll på. Lägg smörklickar ovanpå, täck formen med folie och grädda i varm ugn, 250 grader, ca 15 minuter.
4 personer
600 g torskfilé
saft av ½ citron
1 knippa gräslök
1 msk tomatpuré
1 dl grädde
salt
vitpeppar
1 msk smör eller margarin
Lägg torskfiléerna i en smord, eldfast form, salta och strö över en aning vitpeppar. Droppa citronsaften över fisken, hacka gräslöken och strö den över. Blanda tomatpuré och grädde och häll på. Lägg smörklickar ovanpå, täck formen med folie och grädda i varm ugn, 250 grader, ca 15 minuter.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar