TORSK ESKILITA
4 personer
600 g torskfiléer
1 äggula
3 msk smör eller margarin
½ tsk paprika
½ tsk salt
3 msk riven ost
2 msk hackad persilja
2 msk pressad citronsaft
Lägg torskfiléerna i en smord, eldfast form, salta och stek fisken färdig i ugn, 225 grader.
Rör 3 msk smör pösigt med äggulan, salt, paprika, riven ost, hackad persilja och citronsaft. Såsen hälls över den varma fisken.
4 personer
600 g torskfiléer
1 äggula
3 msk smör eller margarin
½ tsk paprika
½ tsk salt
3 msk riven ost
2 msk hackad persilja
2 msk pressad citronsaft
Lägg torskfiléerna i en smord, eldfast form, salta och stek fisken färdig i ugn, 225 grader.
Rör 3 msk smör pösigt med äggulan, salt, paprika, riven ost, hackad persilja och citronsaft. Såsen hälls över den varma fisken.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar