LÖRDAGSKARRÉ
4 portioner
4 skivor färsk fläskkarré, ca 500 g
smör eller margarin
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
3 dl vispgrädde
1 burk champinjoncrème, ca 100 g
1 msk hackad persilja
Bryn köttet på båda sidorna i matfett i en stekpanna. Salta och peppra. Blanda grädde och champinjoncrème. Häll blandningen över köttet och låt koka ihop ca 5 minuter. Strö över persilja.
Servera med t ex kokt eller pressad potatis, bönor och en sallad.
4 portioner
4 skivor färsk fläskkarré, ca 500 g
smör eller margarin
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
3 dl vispgrädde
1 burk champinjoncrème, ca 100 g
1 msk hackad persilja
Bryn köttet på båda sidorna i matfett i en stekpanna. Salta och peppra. Blanda grädde och champinjoncrème. Häll blandningen över köttet och låt koka ihop ca 5 minuter. Strö över persilja.
Servera med t ex kokt eller pressad potatis, bönor och en sallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar