FILÉ PROVENCALE
4 portioner
500 g fläskfilé
200 g färska champinjoner
smör eller margarin
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 msk senap
1 pressad vitlöksklyfta
½ dl hackad persilja
3 dl vispgrädde
Skär filén i 2 cm tjocka skivor. Skölj och skiva champinjonerna. Bryn köttet i matfett i en stekgryta. Ta upp det. Bryn champinjonerna och lägg i köttet. Tillsätt salt, peppar, senap, vitlök, persilja och vispgrädde. Låt koka ihop ca 5 minuter.
Servera med kokt ris eller potatis och en sallad.
4 portioner
500 g fläskfilé
200 g färska champinjoner
smör eller margarin
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 msk senap
1 pressad vitlöksklyfta
½ dl hackad persilja
3 dl vispgrädde
Skär filén i 2 cm tjocka skivor. Skölj och skiva champinjonerna. Bryn köttet i matfett i en stekgryta. Ta upp det. Bryn champinjonerna och lägg i köttet. Tillsätt salt, peppar, senap, vitlök, persilja och vispgrädde. Låt koka ihop ca 5 minuter.
Servera med kokt ris eller potatis och en sallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar