FISK MED TOMAT
4 personer
400 g djupfryst torskfilé
1 burk krossade tomater, ca 400 g
1 gul lök
2 msk olja
1 vitlöksklyfta
2 tsk oregano
½ dl vitt vin eller buljong
salt, svartpeppar
Sätt ugnen på 225 grader.
Lägg det djupfrysta torskblocket i en smord ugnssäker form. Salta och peppra. Hacka löken och fräs den i oljan i en kastrull. Häll i tomater och vin och låt såsen koka ihop något. Häll den över fisken och tillaga i ugn ca 45 minuter.
4 personer
400 g djupfryst torskfilé
1 burk krossade tomater, ca 400 g
1 gul lök
2 msk olja
1 vitlöksklyfta
2 tsk oregano
½ dl vitt vin eller buljong
salt, svartpeppar
Sätt ugnen på 225 grader.
Lägg det djupfrysta torskblocket i en smord ugnssäker form. Salta och peppra. Hacka löken och fräs den i oljan i en kastrull. Häll i tomater och vin och låt såsen koka ihop något. Häll den över fisken och tillaga i ugn ca 45 minuter.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar