SPENAT- OCH LAXWRAP
Grillad paprika kan du göra själv, men den finns också att köpa färdig på burk.
4 personer
4 stora mjuka tortillabröd
2 röda grillade paprikor
1 röd chilifrukt
1 liten rödlök
1 msk rapsolja
100 g färsk spenat
1 finhackad vitlök
salt och peppar
300 g varmrökt lax
2 dl finriven parmesan
Lägg ut tortillabröden på arbetsbänken.
Dela och kärna ur paprikorna och chilin och skiva tunt. Skiva även rödlöken tunt. Hetta upp rapsoljan i en stekpanna och låt spenaten mjukna tillsammans med finhackad vitlök på medelvärme. Krydda med salt och peppar.
Fördela sedan alla fyra ingredienser på de fyra bröden och vik ihop till paket. Grilla i smörgåsgrill på medelvärme tills bröden börjar få färg.
Från Allers nr 42/14
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar