VARM PASTEJSMÖRGÅS
En kväll när TV-programmet drar ut på tiden har man kanske suttit och hungrat till igen, även om man tidigare ätit en stadig middag. Vi vet ju att man inte bör proppa i sig strax före sänggåendet, men en varm smörgås och en kopp te ska man väl då och då kunna unna sig!
4 smörgåsar
4 skivor vitt bröd
100 g bredbar leverpastej
2 - 3 tomater
1 liten burk champinjoner, ca 125 g
1 msk smör eller margarin
3 msk riven ost
Gott att äta till:
Grönsallad.
Bred leverpastejen på brödskivorna. Skär tomaterna i skivor och lägg dem på smörgåsarna. Låt champinjonerna rinna av och fräs dem i matfettet. Fördela champinjonerna på smörgåsarna och strö över den rivna osten.
Gratinera i ugn vid 275° 5 - 7 minuter.
Tid för tillagning: Ca 20 minuter,
varav 5 - 7 minuter i ugnen.
En kväll när TV-programmet drar ut på tiden har man kanske suttit och hungrat till igen, även om man tidigare ätit en stadig middag. Vi vet ju att man inte bör proppa i sig strax före sänggåendet, men en varm smörgås och en kopp te ska man väl då och då kunna unna sig!
4 smörgåsar
4 skivor vitt bröd
100 g bredbar leverpastej
2 - 3 tomater
1 liten burk champinjoner, ca 125 g
1 msk smör eller margarin
3 msk riven ost
Gott att äta till:
Grönsallad.
Bred leverpastejen på brödskivorna. Skär tomaterna i skivor och lägg dem på smörgåsarna. Låt champinjonerna rinna av och fräs dem i matfettet. Fördela champinjonerna på smörgåsarna och strö över den rivna osten.
Gratinera i ugn vid 275° 5 - 7 minuter.
Tid för tillagning: Ca 20 minuter,
varav 5 - 7 minuter i ugnen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar