fredag 2 maj 2014

Varm pastejsmörgås

VARM PASTEJSMÖRGÅS

En kväll när TV-programmet drar ut på tiden har man kanske suttit och hungrat till igen, även om man tidigare ätit en stadig middag. Vi vet ju att man inte bör proppa i sig strax före sänggåendet, men en varm smörgås och en kopp te ska man väl då och då kunna unna sig!

4 smörgåsar

4 skivor vitt bröd
100 g bredbar leverpastej
2 - 3 tomater
1 liten burk champinjoner, ca 125 g
1 msk smör eller margarin
3 msk riven ost

Gott att äta till:
Grönsallad.


Bred leverpastejen på brödskivorna. Skär tomaterna i skivor och lägg dem på smörgåsarna. Låt champinjonerna rinna av och fräs dem i matfettet. Fördela champinjonerna på smörgåsarna och strö över den rivna osten.

Gratinera i ugn vid 275° 5 - 7 minuter.

Tid för tillagning: Ca 20 minuter,
varav 5 - 7 minuter i ugnen.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar