onsdag 14 maj 2014

Spaghetti à la crème

SPAGHETTI À LA CRÈME

I Italien serverar man oftast spaghettin som förrätt med någon sås eller kanske bara riven ost. Den här spaghettirätten är tänkt att ätas som den är, men visst skulle man väl kunna tänka sig den överströdd med t ex finstrimlad skinka.

4 portioner

Ca 250 g spaghetti
salt, vitpeppar
1½ dl vispgrädde
150 g riven Cheddarost

Tips:
Om man vill kan man naturligtvis
strö över litet extra riven ost vid
serveringen.


Koka spaghettin i lättsaltat vatten enligt anvisningarna på förpackningarna. Sila ifrån vattnet. Smaksätt med litet vitpeppar. Häll på grädden och strö över den rivna osten. Skaka kastrullen så att allt blandas och osten smälter.

Tid för tillagning: Ca 30 minuter.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar