FESTFISK PÅ MINUTEN
Med ett paket koljafiléer gör du snabbt en enkel fiskrätt som dessutom smakar otroligt gott.
4 portioner
1 pkt djupfryst kolja, tinad (600 g)
salt, peppar
1 burk skivade champinjoner, 185 g
1 dl senap
1 dl majonnäs
1 dl vispgrädde
Serveringstips:
Kokt potatis och broccoli.
Tomat- och löksallad.
Skär fiskblocket i ett par cm tjocka skivor. Lägg det i en ugnssäker form. Strö över litet salt och peppar och lägg på de väl avrunna champinjonerna. Blanda samman senap, majonnäs och grädde och häll det över fisken i formen.
Gratinera i mitten av ugnen i 225 - 250° ca 20 minuter eller tills fisken är färdig och fått litet färg. Servera fisken.
Tid för tillagning:
Förberedelse 10 minuter
Tid i ugnen ca 20 minuter
Med ett paket koljafiléer gör du snabbt en enkel fiskrätt som dessutom smakar otroligt gott.
4 portioner
1 pkt djupfryst kolja, tinad (600 g)
salt, peppar
1 burk skivade champinjoner, 185 g
1 dl senap
1 dl majonnäs
1 dl vispgrädde
Serveringstips:
Kokt potatis och broccoli.
Tomat- och löksallad.
Skär fiskblocket i ett par cm tjocka skivor. Lägg det i en ugnssäker form. Strö över litet salt och peppar och lägg på de väl avrunna champinjonerna. Blanda samman senap, majonnäs och grädde och häll det över fisken i formen.
Gratinera i mitten av ugnen i 225 - 250° ca 20 minuter eller tills fisken är färdig och fått litet färg. Servera fisken.
Tid för tillagning:
Förberedelse 10 minuter
Tid i ugnen ca 20 minuter
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar