KRISPIG CITRONPANNACOTTA
Mandelbiskvier smulas och blandas med citronlikören limoncello och strös över pannacottan strax före servering.
10 personer
6 dl vispgrädde
2 dl gelésocker multi
rivet skal av 1 citron
+ ½ dl pressad saft
Topping:
3 dl mandelbiskvier
2 msk limoncello (citronlikör)
ca 2 dl hallon
Blanda grädde, socker, citronskal och -saft i en kastrull. Koka upp och koka 30 sekunder. Häll upp i 10 små glas och ställ kallt minst 1 timme.
Krossa mandelbiskvierna lätt och blanda med limoncello. Fördela över pannacottan och garnera med hallon. Servera genast.
Mandelbiskvier smulas och blandas med citronlikören limoncello och strös över pannacottan strax före servering.
10 personer
6 dl vispgrädde
2 dl gelésocker multi
rivet skal av 1 citron
+ ½ dl pressad saft
Topping:
3 dl mandelbiskvier
2 msk limoncello (citronlikör)
ca 2 dl hallon
Blanda grädde, socker, citronskal och -saft i en kastrull. Koka upp och koka 30 sekunder. Häll upp i 10 små glas och ställ kallt minst 1 timme.
Krossa mandelbiskvierna lätt och blanda med limoncello. Fördela över pannacottan och garnera med hallon. Servera genast.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar