FISKBIFFAR MED KALLES KAVIAR-SÅS
Såsen ger en lyxig smak.
2 portioner
300 g vit fiskfilé, torsk eller kolja
½ dl matlagningsgrädde
1 msk ströbröd
½ tsk salt
1 msk hackad dill
1 msk smör till stekning
Kalles majonnässås:
3 msk lättmajonnäs
1 msk lätt crème fraîche
1 msk Kalles Kaviar eller liknande
½ msk finhackad dill
½ msk finskuren gräslök
svartpeppar
Servering:
kokt potatis
sugarsnaps
Koka potatisen. Blanda till såsen och smaka av med peppar.
Mixa den helt benfria fisken med grädde, ströbröd och salt till en färs. Rör ner dillen och forma 6 - 8 biffar med blöta händer. Stek biffarna i smör på medelvärme tills de är genomstekta.
Koka sugarsnaps i saltat vatten ca 2 minuter. Servera till fiskbiffarna med potatis och sås.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar