BAKAD POTATIS MED KRÄMIG KYCKLINGRÖRA
Krämig och lite lättare kycklingröra smaksatt med rödlök, parmesanost och färska örter. Servera i bakad potatis med en sallad till.
2 portioner
500 g bakpotatisar
35 g sallad
250 g tomater
Kycklingröra:
1 grillad kycklingklubba
½ liten rödlök
1 dl lätt-crème fraîche
1 msk majonnäs
25 g finriven parmesanost
½ dl blandade hackade färska örter,
t ex timjan, gräslök och basilika
salt, peppar
Sätt ugnen på 225°.
Picka potatisen och tillaga den i ugnen 45 - 60 minuter.
Kycklingröra:
Plocka kycklingköttet från benet, släng skinnet. Finhacka löken. Blanda crème fraîche, majonnäs, parmesan, lök och örter. Smaka av med salt och peppar och vänd ned kycklingen.
Skär ett kryss i potatisarna och klicka i kycklingröran. Servera med sallad och tomater.
Krämig och lite lättare kycklingröra smaksatt med rödlök, parmesanost och färska örter. Servera i bakad potatis med en sallad till.
2 portioner
500 g bakpotatisar
35 g sallad
250 g tomater
Kycklingröra:
1 grillad kycklingklubba
½ liten rödlök
1 dl lätt-crème fraîche
1 msk majonnäs
25 g finriven parmesanost
½ dl blandade hackade färska örter,
t ex timjan, gräslök och basilika
salt, peppar
Sätt ugnen på 225°.
Picka potatisen och tillaga den i ugnen 45 - 60 minuter.
Kycklingröra:
Plocka kycklingköttet från benet, släng skinnet. Finhacka löken. Blanda crème fraîche, majonnäs, parmesan, lök och örter. Smaka av med salt och peppar och vänd ned kycklingen.
Skär ett kryss i potatisarna och klicka i kycklingröran. Servera med sallad och tomater.

Inga kommentarer:
Skicka en kommentar