BRYGGMACKA MED SKINKA OCH CURRY
4 smörgåsar
4 skivor fullkornsbröd
75 g färskost
65 g färsk spenat
150 g rökt skinka i tunna skivor
5 cm tunt skuren purjolök
Curryröra:
75 g syltlök
½ röd chilifrukt
½ fast syrligt äpple
1 dl crème fraîche
2 msk majonnäs
1 msk curry
1 - 2 tsk citronsaft
salt, peppar
Curryröra:
Hacka syltlöken. Dela och kärna ur chilin och finhacka den. Skär äpplet i små tärningar. Blanda ihop med resten av ingredienserna och smaka av med salt och peppar.
Bred färskost på brödskivorna. Lägg på spenatblad och skinkskivor. Toppa med curryröra och tunt skuren purjolök.
4 smörgåsar
4 skivor fullkornsbröd
75 g färskost
65 g färsk spenat
150 g rökt skinka i tunna skivor
5 cm tunt skuren purjolök
Curryröra:
75 g syltlök
½ röd chilifrukt
½ fast syrligt äpple
1 dl crème fraîche
2 msk majonnäs
1 msk curry
1 - 2 tsk citronsaft
salt, peppar
Curryröra:
Hacka syltlöken. Dela och kärna ur chilin och finhacka den. Skär äpplet i små tärningar. Blanda ihop med resten av ingredienserna och smaka av med salt och peppar.
Bred färskost på brödskivorna. Lägg på spenatblad och skinkskivor. Toppa med curryröra och tunt skuren purjolök.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar