KIWI- OCH ANANASDESSERT
Den fruktiga desserten får en lyxig känsla av det mousserande vinet som hälls på precis före servering. Cider är ett gott alkoholfritt alternativ.
4 personer
½ ananas, ca 500 g
2 kiwifrukter
4 kulor mangosorbet
4 dl mousserande vin eller cider
Garnering:
citronmeliss
Skala ananasen och skär bort den grova stocken i mitten. Skär fruktköttet i bitar. Skala och skär kiwin i bitar. Fördela frukten i glas.
Lägg en kula sorbet i varje glas och fyll på med mousserande vin eller cider. Garnera med citronmeliss och servera genast.
Den fruktiga desserten får en lyxig känsla av det mousserande vinet som hälls på precis före servering. Cider är ett gott alkoholfritt alternativ.
4 personer
½ ananas, ca 500 g
2 kiwifrukter
4 kulor mangosorbet
4 dl mousserande vin eller cider
Garnering:
citronmeliss
Skala ananasen och skär bort den grova stocken i mitten. Skär fruktköttet i bitar. Skala och skär kiwin i bitar. Fördela frukten i glas.
Lägg en kula sorbet i varje glas och fyll på med mousserande vin eller cider. Garnera med citronmeliss och servera genast.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar