DAGENS RECEPT 15-08-03
FRASIGA SKALDJUR
2 personer
200 g blandade skaldjur, t ex ICAs
skaldjursmix, tinade och avrunna
1 dl panko ströbröd
1 finriven vitlöksklyfta
½ tsk flingsalt
25 g smör eller margarin
1 dl långkornigt ris
½ dl sweet chilisås
färsk koriander
lime
Fördela skaldjuren på en plåt med bakpapper. Blanda ströbröd, vitlök och flingsalt och strö detta över skaldjuren. Hyvla över matfett och gratinera i 250 grader ca 10 - 15 minuter.
Servera med kokt ris, sweet chilisås, färsk koriander och lime.
FRASIGA SKALDJUR
2 personer
200 g blandade skaldjur, t ex ICAs
skaldjursmix, tinade och avrunna
1 dl panko ströbröd
1 finriven vitlöksklyfta
½ tsk flingsalt
25 g smör eller margarin
1 dl långkornigt ris
½ dl sweet chilisås
färsk koriander
lime
Fördela skaldjuren på en plåt med bakpapper. Blanda ströbröd, vitlök och flingsalt och strö detta över skaldjuren. Hyvla över matfett och gratinera i 250 grader ca 10 - 15 minuter.
Servera med kokt ris, sweet chilisås, färsk koriander och lime.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar