CITRUSKRÄM MED BJÖRNBÄR
Ca 8 portioner
Ca 1½ dl lemon curd
250 g mascarponeost
2 dl vispgrädde
rivet skal av 2 limefrukter
+ ev saft
1 l björnbär
1 - 2 msk socker
Garnering:
mynta eller citronmeliss
Vispa lemon curden mjuk. Rör ned mascarponeosten. Vispa grädden och vänd ned den med rivet limeskal i ostkrämen. Tillsätt ev lite limesaft. Fördela i vackra glas och ställ in i kylen.
Sockra björnbären lätt och lägg bären på toppen av krämen precis före servering. Garnera med mynta.
Ca 8 portioner
Ca 1½ dl lemon curd
250 g mascarponeost
2 dl vispgrädde
rivet skal av 2 limefrukter
+ ev saft
1 l björnbär
1 - 2 msk socker
Garnering:
mynta eller citronmeliss
Vispa lemon curden mjuk. Rör ned mascarponeosten. Vispa grädden och vänd ned den med rivet limeskal i ostkrämen. Tillsätt ev lite limesaft. Fördela i vackra glas och ställ in i kylen.
Sockra björnbären lätt och lägg bären på toppen av krämen precis före servering. Garnera med mynta.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar