DAGENS RECEPT 15-06-03
FISKBURGARE MED SMÖGENRÖRA
Den läckra dill- och räkröran gör fiskburgarna saftiga och goda.
4 portioner
4 fiskfiléer, ca 500 g
1 tsk salt
2 msk smör- och rapsolja
Smögenröra:
200 g räkor med skal (ca 80 g skalade)
2 dl creme fraiche
1 tsk fransk senap
2 msk hackad dill
2 krm salt
½ krm svartpeppar
4 portionsbröd
sallad
Börja med Smögenröran. Skala och hacka räkorna. Rör ihop creme fraiche, räkor, senap, dill, salt och peppar. Salta fisken och stek den i matfettet 3 - 4 minuter på varje sida. Dela bröden och rosta snittytan i en torr, varm stekpanna. Lägg ihop dem med sallad, fisk och Smögenröra.
FISKBURGARE MED SMÖGENRÖRA
Den läckra dill- och räkröran gör fiskburgarna saftiga och goda.
4 portioner
4 fiskfiléer, ca 500 g
1 tsk salt
2 msk smör- och rapsolja
Smögenröra:
200 g räkor med skal (ca 80 g skalade)
2 dl creme fraiche
1 tsk fransk senap
2 msk hackad dill
2 krm salt
½ krm svartpeppar
4 portionsbröd
sallad
Börja med Smögenröran. Skala och hacka räkorna. Rör ihop creme fraiche, räkor, senap, dill, salt och peppar. Salta fisken och stek den i matfettet 3 - 4 minuter på varje sida. Dela bröden och rosta snittytan i en torr, varm stekpanna. Lägg ihop dem med sallad, fisk och Smögenröra.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar