TORSK JÄMTE
4 personer
600 g fiskfiléer
1 msk riven pepparrot
1 hårdkokt, hackat ägg
1 knippa rädisor
1 msk hackad dill eller persilja
smör eller margarin
salt
Lägg fiskfiléerna i en smord, eldfast form. Salta, lägg över pepparroten och klickar av matfett, täck formen med folie eller smörpapper och grädda i 225 graders ugn tills fisken är mjuk. Strö hackat ägg, hackade rädisor och hackat kryddgrönt över den färdiga fisken.
4 personer
600 g fiskfiléer
1 msk riven pepparrot
1 hårdkokt, hackat ägg
1 knippa rädisor
1 msk hackad dill eller persilja
smör eller margarin
salt
Lägg fiskfiléerna i en smord, eldfast form. Salta, lägg över pepparroten och klickar av matfett, täck formen med folie eller smörpapper och grädda i 225 graders ugn tills fisken är mjuk. Strö hackat ägg, hackade rädisor och hackat kryddgrönt över den färdiga fisken.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar