ÖSTENSSONS TORSKFILÉER
4 personer
600 g torskfiléer
2 dl grädde eller mjölk
1 ägg
ströbröd
vetemjöl, salt
5 msk riven pepparrot
smör eller margarin till stekning
Dela torskfiléerna i portionsbitar och salta. Doppa dem i vispat ägg och vänd dem i en blandning av vetemjöl, ströbröd och pepparrot. Låt dem ligga en stund och stek dem i matfett. Lägg upp dem på serveringsfat. Vispa ur stekpannan med 2 dl grädde eller mjölk, salta och slå såsen runt fiskbitarna.
4 personer
600 g torskfiléer
2 dl grädde eller mjölk
1 ägg
ströbröd
vetemjöl, salt
5 msk riven pepparrot
smör eller margarin till stekning
Dela torskfiléerna i portionsbitar och salta. Doppa dem i vispat ägg och vänd dem i en blandning av vetemjöl, ströbröd och pepparrot. Låt dem ligga en stund och stek dem i matfett. Lägg upp dem på serveringsfat. Vispa ur stekpannan med 2 dl grädde eller mjölk, salta och slå såsen runt fiskbitarna.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar