GREVÉKOTLETTER
4 portioner
4 fläskkotletter, gärna av karrén, ca 600 g
ca 1 tsk salt
1 - 2 krm vit- eller svartpeppar
1 paprika eller 2 tomater
4 ostskivor av Grevé
ev ca ½ tsk paprikapulver
Bryn kotletterna på båda sidor och krydda med salt och peppar. Kärna ur och strimla paprikan eller skiva tomaterna och fördela ovanpå kotletterna. Täck med en rejäl ostskiva. Efterstek under lock ca 5 minuter tills osten smält ned. Pudra gärna litet paprikapulver över osten.
Servera med kokt eller brynt potatis och grönsallad.
4 portioner
4 fläskkotletter, gärna av karrén, ca 600 g
ca 1 tsk salt
1 - 2 krm vit- eller svartpeppar
1 paprika eller 2 tomater
4 ostskivor av Grevé
ev ca ½ tsk paprikapulver
Bryn kotletterna på båda sidor och krydda med salt och peppar. Kärna ur och strimla paprikan eller skiva tomaterna och fördela ovanpå kotletterna. Täck med en rejäl ostskiva. Efterstek under lock ca 5 minuter tills osten smält ned. Pudra gärna litet paprikapulver över osten.
Servera med kokt eller brynt potatis och grönsallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar