AMBRUSONS FALULÅDA
Den här falulådan uppskattas livligt av såväl stora som små och relativt billig är den också.
4 personer
400 g falukorv
4 tomater
1½ dl kaffegrädde
drygt 1 msk riven pepparrot
2 msk finklippt dill
2 msk senap
1 krm salt
ev vitpeppar
Sätt ugnen på 225°.
Dra skinnet av falukorven och skär den och tomaterna i tunna skivor. Varva korv och tomat i en lätt smord ugnssäker form. Blanda grädde, pepparrot, dill, senap, salt och peppar och häll blandningen över korv och tomat.
Täck med folie och låt rätten stå i ugnen ca 20 minuter. Servera med kokt potatis och gröna bönor eller en grön sallad.
Den här falulådan uppskattas livligt av såväl stora som små och relativt billig är den också.
4 personer
400 g falukorv
4 tomater
1½ dl kaffegrädde
drygt 1 msk riven pepparrot
2 msk finklippt dill
2 msk senap
1 krm salt
ev vitpeppar
Sätt ugnen på 225°.
Dra skinnet av falukorven och skär den och tomaterna i tunna skivor. Varva korv och tomat i en lätt smord ugnssäker form. Blanda grädde, pepparrot, dill, senap, salt och peppar och häll blandningen över korv och tomat.
Täck med folie och låt rätten stå i ugnen ca 20 minuter. Servera med kokt potatis och gröna bönor eller en grön sallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar