FLÄSKFILÉGRYTA DIJON
2 portioner
250 g skivad fläskfilé
½ msk smör, margarin eller olja
1 tunt klyftad rödlök
100 g delade champinjoner
½ strimlad röd paprika
½ dl vatten
1 dl lätt crème fraîche
1 msk dijonsenap
1 msk hackad färsk timjan
1 tsk kinesisk soya
Garnering:
färsk timjan
Servering:
kokt fullkornsris och en blandad sallad
Bryn köttet i matfett och lägg över i en gryta. Bryn lök, svamp och paprika i samma panna och lägg över i grytan. Vispa ur pannan med vatten och häll över i grytan tillsammans med crème fraîche, senap, timjan och soya. Låt puttra ca 5 minuter.
2 portioner
250 g skivad fläskfilé
½ msk smör, margarin eller olja
1 tunt klyftad rödlök
100 g delade champinjoner
½ strimlad röd paprika
½ dl vatten
1 dl lätt crème fraîche
1 msk dijonsenap
1 msk hackad färsk timjan
1 tsk kinesisk soya
Garnering:
färsk timjan
Servering:
kokt fullkornsris och en blandad sallad
Bryn köttet i matfett och lägg över i en gryta. Bryn lök, svamp och paprika i samma panna och lägg över i grytan. Vispa ur pannan med vatten och häll över i grytan tillsammans med crème fraîche, senap, timjan och soya. Låt puttra ca 5 minuter.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar