ROM- OCH LÖKSILL
Sill, dill, rom och gräddfil i en och samma skål. Ett gott knäckebröd passar bra till.
4 portioner
1 burk inläggningssill, ca 400 g
1 liten rödlök
2 dl gräddfil
50 g röd stenbitsrom
2 msk hackad dill
Skölj sillen. Torka av den med papper och skär den i bitar. Skala och grovhacka löken. Rör ihop gräddfil, lök, rom och dill och vänd ned sillen. Servera med knäckebröd och en bit god ost.
Sill, dill, rom och gräddfil i en och samma skål. Ett gott knäckebröd passar bra till.
4 portioner
1 burk inläggningssill, ca 400 g
1 liten rödlök
2 dl gräddfil
50 g röd stenbitsrom
2 msk hackad dill
Skölj sillen. Torka av den med papper och skär den i bitar. Skala och grovhacka löken. Rör ihop gräddfil, lök, rom och dill och vänd ned sillen. Servera med knäckebröd och en bit god ost.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar