lördag 12 september 2015

Kasslerbörsar

KASSLERBÖRSAR

4 portioner

600 g kassler
150 g champinjoner
1 gul lök
1 msk smör eller margarin
1 dl riven ost
2 dl vatten

Chilisås:
2 dl vispgrädde
2 msk chilisås
1 msk kalvfond
salt, peppar
1 msk Maizena


Sätt ugnen på 225 grader.

Dela kasslern i 6 - 8 tjocka skivor. Skär en ficka i varje skiva. Hacka svampen och stek den tillsammans med hackad lök i en stekpanna med matfett. Blanda med riven ost. Fördela fyllningen i kasslerskivorna och stek dem hastigt i stekpanna tills de fått fin färg. Ta upp och håll dem varma under folie.

Chilisås:
Häll i vatten och grädde i stekpannan och koka upp. Tillsätt chilisås och fond och smaka av med salt och peppar. Red av och koka upp. Servera till kasslern med kokt potatis och sallad.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar