FIN FISK MED OST
4 portioner
4 små torsk- eller gösfiléer, ca 600 g
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 - 2 msk pressad citron
3 dl riven lagrad ost, ca 100 g
2 dl vispgräddelanda grädde
1 tsk potatismjöl
Sätt ugnen på 225 grader.
Lägg filéerna tätt på ett ugnssäkert fat och strö över salt, peppar, citronsaft och ost. Blanda grädde och potatismjöl och häll över fisken. Stek i ugnen ca 20 minuter tills fisken känns fast och är vit.
Servera med t ex pressad potatis och bladspenat.
4 portioner
4 små torsk- eller gösfiléer, ca 600 g
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 - 2 msk pressad citron
3 dl riven lagrad ost, ca 100 g
2 dl vispgräddelanda grädde
1 tsk potatismjöl
Sätt ugnen på 225 grader.
Lägg filéerna tätt på ett ugnssäkert fat och strö över salt, peppar, citronsaft och ost. Blanda grädde och potatismjöl och häll över fisken. Stek i ugnen ca 20 minuter tills fisken känns fast och är vit.
Servera med t ex pressad potatis och bladspenat.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar