fredag 14 april 2017

Fläskfilépanna med mango och ananas

FLÄSKFILÉPANNA MED MANGO OCH ANANAS

Läcker, exotisk panna med fläskkött, mango och ananas!

4 personer

1 fläskfilé, ca 700 g
salt, peppar
olja till stekning
1 mango
½ färsk ananas
1 gul lök
1 ask minitomater
1 röd chili
2 dl kraftig kalvbuljong
2 dl kokosmjölk
1 msk curry
1 - 2 msk mango chutney


Putsa filén ren från hinnor och skär den i ca 1 cm tjocka skivor. Salta och peppra. Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek köttet runt om tills det får fin färg.

Skala och ansa frukterna och grönsakerna. Kärna ur chilin. Skär allt i mindre bitar, blanda ned i pannan och låt fräsa med på svag värme några minuter. Tillsätt resten av ingredienserna och låt det därefter puttra ca 10 minuter.

Servera fläskfilépannan med kokt ris och färsk koriander.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar