SKINKRULLAR À LA KATHRINE
Det här är ett bra sätt att få rester av julskinka att gå åt!
6 - 7 personer
14 ganska tunna skivor julskinka
14 konserverade ananasringar i egen juice
2 burkar crème fraîche
1 dl mjölk eller grädde
2 msk ananasjuice
1 msk curry
Sätt ugnen på 250°. Smörj en ugnssäker form med litet margarin. Dela ananasskivorna mitt itu och rulla in en halv ring i varje skinkskiva. Lägg rullarna i formen.
Blanda crème fraîche och mjölk eller grädde och rör samman med curry och ananasjuice. Lägg resterande ananas ovanpå skinkrullarna och häll över såsen. Ställ formen mitt i ugnen och gratinera 10 - 12 minuter.
Servera med ris och en sallad.
Det här är ett bra sätt att få rester av julskinka att gå åt!
6 - 7 personer
14 ganska tunna skivor julskinka
14 konserverade ananasringar i egen juice
2 burkar crème fraîche
1 dl mjölk eller grädde
2 msk ananasjuice
1 msk curry
Sätt ugnen på 250°. Smörj en ugnssäker form med litet margarin. Dela ananasskivorna mitt itu och rulla in en halv ring i varje skinkskiva. Lägg rullarna i formen.
Blanda crème fraîche och mjölk eller grädde och rör samman med curry och ananasjuice. Lägg resterande ananas ovanpå skinkrullarna och häll över såsen. Ställ formen mitt i ugnen och gratinera 10 - 12 minuter.
Servera med ris och en sallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar