FRÄSCH FROMAGE MED VIT CHOKLAD
En supersnabb dessert som kan förberedas i god tid eller tillagas och serveras direkt.
4 personer
Finrivet skal av 1 apelsin
1 dl apelsinblomshonung eller
annan flytande honung
1 dl vispgrädde
3 dl grekisk yoghurt, 10%
2 msk florsocker
Topping:
25 g vit choklad
½ dl rostade mandelspån
Blanda apelsinskalet med honung och fördela i botten på 4 portionsglas.
Vispa grädden och blanda med yoghurt och florsocker. Fördela krämen över honungslagret i glasen. Hacka chokladen och strö hacket och mandelspånen över yoghurtfromagen. Servera direkt.
Tid för tillagning: Ca 15 minuter.
Från Allers nr 8/15
En supersnabb dessert som kan förberedas i god tid eller tillagas och serveras direkt.
4 personer
Finrivet skal av 1 apelsin
1 dl apelsinblomshonung eller
annan flytande honung
1 dl vispgrädde
3 dl grekisk yoghurt, 10%
2 msk florsocker
Topping:
25 g vit choklad
½ dl rostade mandelspån
Blanda apelsinskalet med honung och fördela i botten på 4 portionsglas.
Vispa grädden och blanda med yoghurt och florsocker. Fördela krämen över honungslagret i glasen. Hacka chokladen och strö hacket och mandelspånen över yoghurtfromagen. Servera direkt.
Tid för tillagning: Ca 15 minuter.
Från Allers nr 8/15
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar