GRILLSPETT MED CHORIZO OCH SALSAYOGHURT
Grillspett och tacochips är gott att dippa i den kryddstarka salsayoghurten.
4 portioner
400 g fläskfilé
1 msk smör- och rapsolja
1 msk kinesisk soya
1 chorizo
Salsayoghurt:
2 dl turkisk matyoghurt
½ dl hot taco sauce
1 pressad vitlöksklyfta
2 krm salt
Tillbehör:
riven lagrad ost, kokta bönor, paprika,
sallad och tacochips
Skär köttet i ca 1½ cm tjocka skivor. Blanda det med smör- och rapsolja och soya i en skål. Skär korven i cm-tjocka skivor. Rör ihop salsayoghurten och förbered tillbehören.
Trä upp kött och korv på 4 grillspett eller blötlagda träspett. Grilla runt om över glöd ca 6 minuter. Servera med sås och tillbehör.
Grillspett och tacochips är gott att dippa i den kryddstarka salsayoghurten.
4 portioner
400 g fläskfilé
1 msk smör- och rapsolja
1 msk kinesisk soya
1 chorizo
Salsayoghurt:
2 dl turkisk matyoghurt
½ dl hot taco sauce
1 pressad vitlöksklyfta
2 krm salt
Tillbehör:
riven lagrad ost, kokta bönor, paprika,
sallad och tacochips
Skär köttet i ca 1½ cm tjocka skivor. Blanda det med smör- och rapsolja och soya i en skål. Skär korven i cm-tjocka skivor. Rör ihop salsayoghurten och förbered tillbehören.
Trä upp kött och korv på 4 grillspett eller blötlagda träspett. Grilla runt om över glöd ca 6 minuter. Servera med sås och tillbehör.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar