måndag 29 december 2014

Grillspett med chorizo och salsayoghurt

GRILLSPETT MED CHORIZO OCH SALSAYOGHURT

Grillspett och tacochips är gott att dippa i den kryddstarka salsayoghurten.

4 portioner

400 g fläskfilé
1 msk smör- och rapsolja
1 msk kinesisk soya
1 chorizo

Salsayoghurt:
2 dl turkisk matyoghurt
½ dl hot taco sauce
1 pressad vitlöksklyfta
2 krm salt

Tillbehör:
riven lagrad ost, kokta bönor, paprika,
sallad och tacochips


Skär köttet i ca 1½ cm tjocka skivor. Blanda det med smör- och rapsolja och soya i en skål. Skär korven i cm-tjocka skivor. Rör ihop salsayoghurten och förbered tillbehören.

Trä upp kött och korv på 4 grillspett eller blötlagda träspett. Grilla runt om över glöd ca 6 minuter. Servera med sås och tillbehör.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar