BÄRBRUSCHETTA
Det enkla är oftast det bästa. Kardemumma- och sockerstekt vetebröd blir makalöst gott med smaksatt kvarg, färska bär och vit choklad.
6 portioner
2 msk smör eller margarin
2 msk råsocker
½ tsk stött kardemumma
6 tjocka skivor vetelängd
250 g Kesella jordgubb & lime, t ex
färska bär
50 g vit choklad
Smält matfettet i en stor stekpanna och tillsätt råsocker och kardemumma. Lägg i vetebrödet och stek på medelvärme tills sockret börjar få färg. Ta upp brödskivorna och låt svalna. Fördela kvarg på bröden och toppa med färska bär. Hyvla över vit choklad.
Det enkla är oftast det bästa. Kardemumma- och sockerstekt vetebröd blir makalöst gott med smaksatt kvarg, färska bär och vit choklad.
6 portioner
2 msk smör eller margarin
2 msk råsocker
½ tsk stött kardemumma
6 tjocka skivor vetelängd
250 g Kesella jordgubb & lime, t ex
färska bär
50 g vit choklad
Smält matfettet i en stor stekpanna och tillsätt råsocker och kardemumma. Lägg i vetebrödet och stek på medelvärme tills sockret börjar få färg. Ta upp brödskivorna och låt svalna. Fördela kvarg på bröden och toppa med färska bär. Hyvla över vit choklad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar