Som av en händelse ska vi faktiskt ha levergryta till middag just idag, och det bestämdes innan jag visste att det var rätten som gällde för den 2 mars! Jag är nog lite synsk i alla fall ... :-D
Levergryta, blomkål, kokt potatis.
Efterrätt: Skivade apelsiner.
Tärna 500 g ungnötlever och mjöla och bryn bitarna. Späd med buljong av tärning eller pulver. Lägg i buketter av ett mindre blomkålshuvud och låt grytan sjuda ca 15 minuter. Gelé eller sylt av vinbär är gott till (fast jag äter gärna lingonsylt till!).
Levergryta, blomkål, kokt potatis.
Efterrätt: Skivade apelsiner.
Tärna 500 g ungnötlever och mjöla och bryn bitarna. Späd med buljong av tärning eller pulver. Lägg i buketter av ett mindre blomkålshuvud och låt grytan sjuda ca 15 minuter. Gelé eller sylt av vinbär är gott till (fast jag äter gärna lingonsylt till!).
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar